E-mail: info@htc-terheyde.be | Telefoon: 014 22 16 22

Corona informatie

Beste tennis- en padelspelers,

Hieronder vinden jullie antwoorden op de vele vragen. Indien we iets over het hoofd gezien hebben en jullie nog andere vragen hebben gelieve ons hierover te informeren via mail info@htc-terheyde.be of telefonisch 0476/95 30 99.

Vaste winterterreinen

Omdat het winterseizoen 2019-2020 nog niet helemaal ten einde was willen wij jullie hiervoor een compensatie geven. Bij aanvang van het winterseizoen 2020-2021 ontvangen jullie 3 recuperatiebons per vast winterterrein telkens twv 1 uur gratis tennis.

Reservatie winterterrein 2020-2021

Wie opnieuw zijn winterterrein wil reserveren in het seizoen 2020-2021 mag ons een mail sturen voor 15 mei en een voorschot betalen van 80 euro per terrein op rekeningnummer BE70 646 6942010 25.

Winterlessen

Er zijn nog groepslessen die moeten ingehaald worden. Iedereen krijgt de kans om deze lessen nog in te halen. De voorziene datums zijn zaterdag 11 juli of zaterdag 18 juli. Iedere keer van 9.00u tot 11.00u ( jeugd van 4 jaar tot en met 9 jaar) en van 11.00u tot 13.00u.( jeugd van 10 tot en met 17 jaar). Jullie kunnen jullie voorkeurdag per mail kenbaar maken. (info@htc-terheyde.be). De privélessen worden ingehaald na onderlinge afspraak.

Zomerlessen, S2T en zomerkampen

We starten met de planning van de zomerlessen en hopen zo snel mogelijk te kunnen beginnen. We merken wel op dat in deze moeilijke tijden de inschrijvingen heel moeizaam binnen komen. We begrijpen dit. Het is nog koffiedik kijken wanneer de lessen van start kunnen gaan maar één ding is zeker de prijs wordt aangepast naargelang het aantal lessen. (lessen gaan door in de maanden mei, juni en september). Daarom vragen wij , schrijf jullie nu in voor de zomerlessen en haak zeker niet af ! Het opnieuw sporten zal jullie deugd doen na deze lock down. Inschrijven kan via onze website en je moet pas betalen bij de start van de lessenreeks.

De S2T lessen gaan ook zeker door. Of we kunnen starten op de vooropgestelde datums dat is nog een vraagteken. Hiervan houden wij jullie op de hoogte.Inschrijven kan via onze website en je moet pas betalen bij de start van de lessenreeks.

De zomerkampen voor volwassenen en jeugd blijven ook doorgaan. Je kan inschrijven via onze website. De betaling moet pas de eerste dag van het kamp gebeuren.

Interclub

De tennis interclubcompetitie zal niet kunnen starten op de geplande datums. Tennis Vlaanderen heeft 2 mogelijk scenario’s uitgewerkt om alsnog de interclub te laten doorgaan. Zij wachten op fiat van de overheid wanneer sport , recreatie en horeca terug mogen starten. Meer info vind je op de website van Tennis Vlaanderen.

Lidmaatschap tennis en padel

Wij willen zo snel mogelijk van start gaan met een aangepast tarief en dit naargelang de startdatum van het zomerseizoen. De spelers die reeds betaald hebben, waarvoor dank, wordt dit uiteraard ook aangepast. Dus twijfel niet en wordt lid van de Herentalse tennis- en padelclub !

De terreinen liggen er speelklaar bij en wij zien er naar uit om jullie zo snel mogelijk terug te mogen verwelkomen !